Evangeliet ifølge Moses

Evangeliet ifølge Moses

Tag på en vandretur med Jesus og Hans tjener Moses som rejsefører ind i det bibelske landskab, hvor Moses fortæller Evangeliet om Kristus.

Rejsen er inddelt i 53 afsnit, der afspejler den årtusinder gamle jødiske tradition for inddeling af de 5 Mosebøger.

Dette kan du forvente at få ud af bogen:

EN “EMMAUS-OPLEVELSE” – På en gåtur til Emmaus efter Sin opstandelse åbenbarede Jesus for to af Sine disciple det, der står skrevet om Ham i Moseloven. Bogen giver et kvalificeret bud på noget af det, Han talte om.

EN ÅNDELIGE STYRKELSE – Ikke for ingenting er Moseloven det første skrift i Bibelen. Bogen åbner på et let forståelig måde for det basale åndelige gods i Mosebøgerne, og giver en fornyet kærlighed til dem og deres værdi for os som Jesu disciple.

EN BIBEL DER HÆNGER SAMMEN – Ved at gå de 53 “skridt”, som udgør bogens afsnit, med Jesus og Moses vil sammenhængen mellem Gammel Testamente og Ny Testamente blive tydelig. Uforståelige forordninger, man troede for længst uddøde og irrelevante, vil komme til live og styrke tilliden til Gud.

EN UDRUSTNING I EVANGELIET – Jesus Kristus var udvalgt før skabelsen til at være Guds Lam. Evangeliet er derfor Guds bærende tanke i Moseloven og Israel historie, som dermed blev Evangeliets tjenere og formidlere. Den indsigt, der satte Jesu disciple i stand til at forkynde Evangeliet om Guds søn udelukkende ud fra Gammel Testamente, toner frem i bogen.

168 sider i e-bog.

Download bogen gratis